Kia Sportage, Kia Xceed i Kia Stonic na sajamskoj akciji u Auto Petrić

Iskoristite priliku i nabavite svoje novo KIA vozilo uz fiksnu NKS od samo 2,99% u sklopu KIA sajamske akcije!

Autopetric, ovlašćeni KIA prodavac, sa zadovoljstvom vas poziva na KIA sajamsku akciju u kojoj vam nudimo najpovoljniju fiksnu NKS od samo 2,99%. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da nabavite svoje novo KIA vozilo po najpovoljnijim uslovima.

U Autopetric-u, ne samo da nudimo najbolje cene za KIA vozila, već vam pružamo i najkvalitetniju uslugu i podršku tokom celog procesa kupovine i posle nje. Naš stručni tim prodavaca pružiće vam sve potrebne informacije o KIA vozilima, kao i savete i preporuke kako biste pronašli vozilo koje odgovara vašim potrebama.

Sajamska akcija KIA vozila sa 2.99% NKS je dostupna samo u Autopetric-u u Čačku, pa nemojte propustiti ovu priliku da uštedite novac i nabavite svoje novo KIA vozilo po povoljnoj ceni.

Posetite nas danas i saznajte više o KIA sajamskoj akciji, kao i o našoj širokoj ponudi KIA vozila koja uključuje modele poput KIA Ceed, KIA Rio, KIA Sportage i mnoge druge. Uz Autopetric i KIA, budite sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu i najkvalitetnije vozilo po najboljoj ceni.

 

Iskoristite sjajnu ponudu i obezbedite jedan od najboljih modela po najboljoj fiksnoj kamatnoj stopi od 2,99%.

Sajamska akcija važi samo do 31.04.

KIA Stonic 2022